Ambulance Amsterdam

Trainee Medisch Hulpverlener Ambulancezorg

Ambulance Amsterdam investeert graag in de nieuwe generatie zorgprofessionals. Inmiddels zijn er al een aantal medisch hulpverleners ambulancezorg zelfstandig werkzaam binnen de organisatie. Deze groep medisch hulpverleners ambulancezorg breiden we graag uit. Daarom zijn we voor verschillende ambulanceposten in de regio Amsterdam op zoek naar een trainee medisch hulpverlener ambulancezorg.

De baan

Wil jij je graag ontwikkelen tot medisch hulpverlener in de ambulancezorg? Dit is je kans! Ambulance Amsterdam biedt namelijk een traineeship aan speciaal voor afgestudeerde Bachelor Medisch Hulpverleners (BMH-ers) die zich willen ontwikkelen tot medisch hulpverlener op de ambulance. Het traineeship heeft als doel om jou in een jaar tijd klaar te stomen om zelfstandig werkzaam te zijn op de ambulance. Je doet tijdens het traineeship veel nieuwe kennis op over het werk op de ambulance. Daarnaast loop je diverse stages bij organisaties die bij het ambulancewerk betrokken zijn. Samen met je praktijkopleider bepaal je hoe het traineeship eruit komt te zien. Hierbij wordt gekeken naar jouw ontwikkelingsbehoefte en jouw verworven competenties.   

Als trainee medisch hulpverlener ambulancezorg kom je elke dag in aanraking met uiteenlopende zorgsituaties, waarbij het bieden van goede patiëntenzorg centraal staat. Je werkt in verschillende omgevingen en krijgt te maken met (onverwachte) situaties. Daarnaast kom je te werken in een regio waar dag en nacht veel gebeurt. In de hoofdstad met veel culturen, bedrijven/industrie, evenementen en toerisme is geen dag hetzelfde. Je leert elke dag weer bij door de grote diversiteit aan casussen. Een erg dynamische baan dus!

Jouw profiel

Als trainee medisch hulpverlener ambulancezorg krijg je te maken met acute en levensbedreigende situaties. Daarom is het belangrijk dat je stressbestendig en besluitvaardig bent en snel overzicht krijgt. Ook heb je een flinke dosis zelfvertrouwen en goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Daarnaast vragen wij het volgende van je:

  • Afgeronde opleiding Bachelor Medische Hulpverlening met uitstroomprofiel ambulancezorg of acute zorg (bij voorkeur met de minor SEH, anesthesie of een onderwerp direct passend bij de ambulancehulpverlening)
  • Werken én leren is jou op het lijf geschreven
  • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister van de NVBMH;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent bereid om in een roosterdienst te werken en hebt een flexibele instelling
  • Je bent bereid om na afronding van je traineeship bij Ambulance Amsterdam te blijven werken (als medisch hulpverlener ambulancezorg)

We verwelkomen iedereen om zich bij ons team aan te sluiten en hun talenten te delen. We streven naar een organisatie die een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen. Iedereen is van harte welkom om te solliciteren

Dit bieden wij

Een goed salaris
Tijdens je traineeship tot medisch hulpverlener ambulancezorg verdien je tussen € 3.606 en € 5.084 (schaal 55 van de cao Ambulancezorg). Als je het traineeship met succes behaald hebt, kom je in schaal 60 en verdien je tussen € 3.923 en € 5.746. Daarnaast ontvang je in deze functie een maandelijkse onregelmatigheidstoeslag, omdat je naast reguliere dagdiensten ook werkt in avond-, nacht- en weekenddiensten.

Een fijne werkplek
Als trainee medisch hulpverlener ambulancezorg kom je te werken bij één van onze acht ambulanceposten in of rondom Amsterdam. Elk team bestaat uit gemiddeld 50 ambulanceprofessionals en één of twee teammanagers. Je bent veel onderweg samen met een van de ambulancechauffeurs, maar als je op de post bent is er altijd de mogelijkheid om te eten of drinken, een ping-pong-wedstrijdje te spelen of bij te kletsen met andere collega’s die op de post zijn. Op welke post je uiteindelijk ook terechtkomt: je wordt met open armen ontvangen en we doen er alles aan om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen binnen het team.

Solliciteren

Klaar (of binnenkort klaar) met je BMH-opleiding? Dan is dit het juiste moment om te solliciteren. Wellicht kun je dan direct doorstromen vanuit je opleiding naar het traineeship bij Ambulance Amsterdam. Uiteraard ben je ook welkom om te solliciteren wanneer je het traineeship al hebt behaald bij een andere ambulancedienst en al volledig zelfstandig werkzaam bent als medisch hulpverlener op de ambulance.

Referentienummer:

2022-61

Regio:

  • Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Vacaturetype:

Op de ambulance

Vestiging:

Amsterdam Zuid

Sluitingsdatum:

31-12-2024

Startdatum:

30-12-2022

Locatie:

Amsterdam

Contactpersonen:

Hanane El-Mazari

mobiel: +31 621617438

Kantooradres:

Locatie: